Returnarea produselor comandate la distanta (prin intermediul site-ului nostru) se face conform O.G. 130/2000.Consumatorul are dreptul sa notifice comercianutul prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la livrarea produsului sau.

Contravaloarea comenzii va fi inapoiata in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului,suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returnarea se accepta doar daca ne-ati informat in scris in prealabil si in termenul mentionat mai sus.

Se accepta returnarea produselor doar daca nu prezinta urme de purtare,nu sunt deteriorate si au aceleasi caracteristici ca in momentul livrarii, au ambalajul original si etichetele.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi mijloc de transport cu care s-a efectuat livrarea.Nu se accepta coletele pentru care nu a fost achitata plata pentru transport de catre expeditor.

Clientul este responsabil pentru pierderea sau deteriorarea produsului in urma transportului de schimb sau returnare a produsului.

Produsele achizitionate din showroom se pot returna in termen de 24 de ore.

Nu se pot returna produsele care au fost modificate la cererea clientelor.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0 RON
TVA 0 RON
Total 0 RON

Prețurile includ TVA

Plăteşte

Categories

Shop by Price